Nu har vi äntligen målat om i restaurangen!

Hej igen, allesammans, och välkomna tillbaka hit till bloggen! Som många av er kanske redan vet så har vi ju haft stängt nu under en viss tid då vi verkligen kände att det var dags att renovera och fräscha upp lite i restaurangen. Nu så kan jag dock glatt säga att allting står klart och jag är så oerhört nöjd med resultatet. Jag skrev ju lite om det här på bloggen och skrev även att jag funderade på att vända mig till en professionell målare här i Boxholm.

Den målare som jag sedan valde att vända mig till heter inget annat än Madeleine Dyk och hon är verkligen hur duktig som helst när det kommer till det som hon sysslar med. Jag kände verkligen att jag behövde anlita proffshjälp med detta, för det är ju oerhört viktigt att det faktiskt blir rätt gjort och så ville jag ju även att det skulle blir så bra som möjligt samt vara lite anpassat efter mina egna önskemål och behov. Hur som helst så blev det ljust, fräscht och samtidigt lite mysigt, vilket jag verkligen är oerhört nöjd med. Madeleine Dyk lyssnade verkligen på mina önskemål och levererade ett resultat som överträffade mina egna förväntningar. Därför så skulle jag här idag vilja passa på och rekommendera henne och hennes tjänster till alla er som också befinner er i exempelvis Boxholm då eller även Mjölby med omnejd och är i behov av proffshjälp när det kommer till alla möjliga måleriprojekt. Det kan jag direkt ta och lova er att ni inte skulle ångra! Nu så ska jag dock försöka att inte tjata på allt för länge och i mitt nästa inlägg så återgår vi till det vanliga ämnet igen. Ha det nu så jättebra, alla mina fina och fantastiska matälskare, så hörs vi snart av igen!