Gårdagen avslutades med ett besök på en restaurang i Åmål

Hejsan alla vänner på bloggen. I går kväll kom den sista flyttkartongen in i min nya lägenhet. Hela dagen höll jag på att flytta med goda vänners hjälp. Riktigt jobbigt var det, och varmt. Ute var det 25 grader och vi var alla varma och trötta och inte minst hungriga när flytten var klar. Som ett tack till alla dem som hjälpte mig med flytten bjöd jag dem på en restaurang i Åmål som heter Kungens restaurang och bar.  

Jag vet att när jag själv har hjälpt någon vän att flytta så bjöds jag på pizza. Det hör till att man visar sin uppskattning. Hade jag anlitat en flyttfirma hade det nog inte blivit många ören kvar att gå ut och äta på restaurang för men tack vare mina underbara vänner som hjälpte mig med flytten så kom jag undan med hyran för minilastbilen. Det är verkligen ingen slump att jag bjöd dem till denna restaurang i Åmål för där har jag varit en trogen och lojal matgäst många gånger och jag tycker väldigt bra om just denna restaurang i Åmål. I och med att de serverar mat ifrån världens alla hörn så finns det mat som passar alla. Nu fick mina vänner välja fritt ifrån menyn och det blev en trevlig avslutning på dagen, som varit riktigt slitsam, att gå till Kungens restaurang och bar. Vi satt en bra stund och åt gott och efteråt så förflyttade vi oss till baren och där blev vi kvar i ett par timmar. Sedan var jag så trött så jag gick direkt hem och slängde mig i sängen och sov gott hela natten. Om ni vill äta och dricka gott i Åmål så tror jag att ni skulle tycka mycket om att gå till Kungens restaurang och bar.